Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Member

    Join Date
    Feb 2006
    Last Online
    Today @ 01:35 AM
    Posts
    163

    message too short

    Why am I unable to submit a reply to a thread, getting a note that the message is too short when my reply is 4 paragraphs long?

  2. #2
    Thailand Expat

    Join Date
    Aug 2007
    Last Online
    @
    Location
    Chonburi, Thailand
    Posts
    6,559
    sounds like the bullshit detector is functioning correctly.

  3. #3
    Member

    Join Date
    Feb 2006
    Last Online
    Today @ 01:35 AM
    Posts
    163
    Sorry - I should also add that this is happening on a new computer (this and last message were submitted on the old one).

  4. #4
    Member

    Join Date
    Feb 2006
    Last Online
    Today @ 01:35 AM
    Posts
    163
    Fondles

    Thanks for that. But your answer doesn't explain why all the other bullshit gets through. Even if mine is special bullshit, it should still appear.

  5. #5
    Excitable Boy
    FailSafe's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Last Online
    @
    Location
    Depends on your point of view...
    Posts
    6,644
    It's an Internet Explorer issue- click on the 'compatibility view' icon at the top of the page.


  6. #6
    Thailand Expat
    gusG's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Last Online
    Yesterday @ 09:55 AM
    Location
    Koh Samui
    Posts
    1,210
    I think your new computer, might have a sensor built in to it.

    You have to be over 4 ft 11 in to post a message.

  7. #7
    Thailand Expat
    Ratchaburi's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Last Online
    Yesterday @ 08:37 AM
    Location
    Ratchaburi
    Posts
    5,227
    Every now & then I have the problem.
    I just keep try to post the some thing over & over again then it gets posted.

  8. #8
    Member

    Join Date
    Feb 2006
    Last Online
    Today @ 01:35 AM
    Posts
    163
    I've clicked on that compatiability icon Failsafe. Is this message long enough?

  9. #9
    Member

    Join Date
    Feb 2006
    Last Online
    Today @ 01:35 AM
    Posts
    163
    Looks like it is. Thanks FailSafe and Ratchaburi - no thanks GusG

  10. #10
    The cold, wet one
    November Rain's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Last Online
    31-03-2015 @ 03:06 PM
    Location
    In my happy place
    Posts
    12,204
    Quote Originally Posted by FailSafe
    It's an Internet Explorer issue- click on the 'compatibility view' icon at the top of the page.
    You should get a medal for the number of times you've had to repeat that - including to me, Failsafe.

  11. #11
    Thailand Expat
    khmen's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Last Online
    25-06-2020 @ 11:49 AM
    Location
    Discombobulated
    Posts
    2,466
    ^And to me! I couldn't post for about a week before until I logged on from a mates computer and got told all I had to do was click a simple button!

  12. #12
    Excitable Boy
    FailSafe's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Last Online
    @
    Location
    Depends on your point of view...
    Posts
    6,644
    ^

    Posting that bit of info makes me feel like I actually know something about computers (which I don't).

  13. #13
    Thailand Expat
    r1 pet's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Last Online
    29-09-2020 @ 12:59 PM
    Location
    si bun rueang
    Posts
    1,226
    ive had this problem for days, up untill yesterday, made such a hash of getting it to work the dam thing would onley open in safe mode,
    reset the pc to last week, ok now,
    and its that compatibility thingy,
    days of anger and now you tell me i wont foget this time
    life is what happens to us while we are making other plans

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •