Results 1 to 9 of 9

Thread: Pages

  1. #1
    R.I.P.
    patsycat's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Last Online
    08-11-2017 @ 09:54 PM
    Location
    Geneva
    Posts
    7,393

    Pages

    Why, when i move - example - from page one to two of a topic i seem to end up at the bottom of the page and have to scroll up to continue reading the topic?

  2. #2
    Thailand Expat
    Takeovers's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Last Online
    Today @ 02:29 PM
    Location
    Berlin Germany
    Posts
    5,722
    Hi patsycat

    Which button do you use?

    If you press the page number you should go to the top.
    If you use the arrow button at the right of the date, you go to the last post.

    Sorry If I state the obvious, but I don't have another explanation.

    I like cats.
    "don't attribute to malice what can be adequately explained by incompetence"

  3. #3
    RIP
    Propagator's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Last Online
    08-09-2010 @ 02:48 PM
    Location
    Runcorn, Cheshire, UK formerly Epsom Surrey.
    Posts
    3,366
    Gotta agree with you on this Patsycat, was just going to ask the same thing myself. Only started to happen over the last couple of days. Any page that I open, whether by clicking on the title, or the page number I am dumped at the bottom of the page, then have to scroll up to the top.

    Only way I have been able to avoid this is by clicking on 'the go to last unread post' button on the left side.

    But this don't help if reading a multi page post.

    Any ideas anyone?

  4. #4
    RIP
    Propagator's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Last Online
    08-09-2010 @ 02:48 PM
    Location
    Runcorn, Cheshire, UK formerly Epsom Surrey.
    Posts
    3,366
    Hmmm - checked on me laptop and it don't happen on that

    Back to PC and still occurs. Have noticed it chucks me to the quick reply box, as though I have clicked on it to reply, with the cursor blinking. Could it be the mouse is playing up?

  5. #5
    Special member
    jizzybloke's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Last Online
    @
    Posts
    7,874
    ^mine does the same but not every time, pain in the arse!

  6. #6
    RIP
    Propagator's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Last Online
    08-09-2010 @ 02:48 PM
    Location
    Runcorn, Cheshire, UK formerly Epsom Surrey.
    Posts
    3,366
    Dead right Jizzy, at least therefore I aint the only one that this is happening to.

  7. #7
    R.I.P.
    patsycat's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Last Online
    08-11-2017 @ 09:54 PM
    Location
    Geneva
    Posts
    7,393
    I'm sort of getting used to it now!!

  8. #8
    Thailand Expat
    dirtydog's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Last Online
    @
    Location
    Pattaya Jomtien
    Posts
    58,775
    Quote Originally Posted by Propagator
    Hmmm - checked on me laptop and it don't happen on that Back to PC and still occurs.
    Doesn't that say something to you about where the problem may be? ie your browser, 1 is corrupted or not working properly, re download and install.

  9. #9
    R.I.P.
    patsycat's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Last Online
    08-11-2017 @ 09:54 PM
    Location
    Geneva
    Posts
    7,393
    Still happening chez moi, all the other forums I am a member of I have had no problems with.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •