Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 43
  1. #1
    Member
    caller's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Last Online
    24-11-2018 @ 10:46 PM
    Location
    Hua Hin
    Posts
    367

    I go straight to the bottom of each page?

    Has there been a change in the way things are set up? Every thread I go to, even for the first time, finds me automatically zapped to the last post on that page. It's driving me nuts. Have I pressed something I shouldn't have? Is there any way to change this?

    Thanks

  2. #2
    Have you got any cheese Thetyim's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Last Online
    @
    Location
    Mousehole
    Posts
    20,902
    If you click on this then it takes you to the last post.

    If you click on the page number then it takes you to the top of that page

  3. #3
    Thailand Expat
    BigRed's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Last Online
    10-07-2018 @ 02:43 AM
    Location
    Hope Valley nr. Sheffield
    Posts
    1,113
    Quote Originally Posted by Thetyim
    If you click on this then it takes you to the last post.
    Actually it takes you to the first unread post, no help to the OP though.

  4. #4
    Thailand Expat
    SEA Traveler's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Last Online
    01-11-2014 @ 09:25 AM
    Location
    Villa Sariano, Phala Beach, Ban Chang, Rayong, Thailand
    Posts
    3,790
    I also experienced this last week for the first time. I had not reset any of the settings or altered the way I was conducting my searches or page preferences. I likewise was frustrated and sent a PM to the admin. Response was provided by admin but it did not provide what was necessary to correct matters.
    "Don't Sweat the Small Stuff....and it is all small stuff"

  5. #5
    Sprayed On Member
    The Fresh Prince's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Last Online
    @
    Location
    Not in the willage
    Posts
    11,683
    Have you got a faulty mouse or mouse pad? This combined with a bad internet conection at the time would maybe do that. Try a reset on the computer and mouse.

  6. #6
    Thailand Expat
    SEA Traveler's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Last Online
    01-11-2014 @ 09:25 AM
    Location
    Villa Sariano, Phala Beach, Ban Chang, Rayong, Thailand
    Posts
    3,790
    Reset didn't work for me. Internet connection not Thai but in US and very fast. Same results from multiple locations, computers, internet connections.

  7. #7
    Thailand Expat
    BigRed's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Last Online
    10-07-2018 @ 02:43 AM
    Location
    Hope Valley nr. Sheffield
    Posts
    1,113
    go to user CP, scroll down to Thread Display Options...Thread display mode and make sure you have linear - oldest first selected.

  8. #8
    Special member
    jizzybloke's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Last Online
    @
    Posts
    7,874
    scroll up

  9. #9
    Thailand Expat
    Join Date
    Jan 2006
    Last Online
    @
    Posts
    60,017
    Quote Originally Posted by jizzybloke
    scroll up


    bastard, i got a coughing fit now.

  10. #10
    Member
    caller's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Last Online
    24-11-2018 @ 10:46 PM
    Location
    Hua Hin
    Posts
    367
    Quote Originally Posted by BigRed View Post
    go to user CP, scroll down to Thread Display Options...Thread display mode and make sure you have linear - oldest first selected.
    Thanks BigRed,

    But....just checked that and that's how it's set up!

    All joking aside, it's a real pain. Every page I go to starts at the top, then whoosh, I'm at the bottom, or sometimes as stated, stranded half-way. It's doing my brains in!

    There are no internet issues, I'm in the UK and it's as fast as anything and it only happens here!

  11. #11
    Thailand Expat
    dirtydog's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Last Online
    @
    Location
    Pattaya Jomtien
    Posts
    58,775
    I use 3 different browsers on here most days, it aint happening to me and nothing has been changed that would cause that in the last few months.

  12. #12
    Member
    caller's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Last Online
    24-11-2018 @ 10:46 PM
    Location
    Hua Hin
    Posts
    367
    Quote Originally Posted by dirtydog View Post
    I use 3 different browsers on here most days, it aint happening to me and nothing has been changed that would cause that in the last few months.
    Okay, could it be a browser issue with me? I use a Dell inspiron 6000 laptop and IE8 (beta). It wasn't a problem a few days ago, nowt has changed in that time and it looks like I'm not the only one!

    Wierd, eh?

  13. #13
    Thailand Expat
    dirtydog's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Last Online
    @
    Location
    Pattaya Jomtien
    Posts
    58,775
    Maybe the IE8 beta? I don't use betas.

  14. #14
    Thailand Expat
    BigRed's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Last Online
    10-07-2018 @ 02:43 AM
    Location
    Hope Valley nr. Sheffield
    Posts
    1,113
    err...so try a different browser. Don't import cookies and that will eliminate them as well. Google Chome would be quickest to install.

  15. #15
    Have you got any cheese Thetyim's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Last Online
    @
    Location
    Mousehole
    Posts
    20,902
    Quote Originally Posted by BigRed
    Actually it takes you to the first unread post, no help to the OP though.
    I know that is where it is supposed to take you but does it actually do that for you.?

    It always takes me to the last post

  16. #16
    RIP
    klongmaster's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Last Online
    @
    Location
    Nonthaburi
    Posts
    4,382
    Quote Originally Posted by Thetyim
    I know that is where it is supposed to take you but does it actually do that for you.? It always takes me to the last post
    works for me Tetters: always takes me to the last post I read even if there are a couple of pages of new posts...

    personally I think it's the single best feature of this board...

  17. #17
    Newbie
    Join Date
    Nov 2008
    Last Online
    @
    Posts
    1
    I have been using IE8 Beta and had the same problem with the page dropping
    I now use Google Chrome and have not had any more problems

  18. #18
    punk douche bag
    ChiangMai noon's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Last Online
    @
    Location
    o dan y bryn
    Posts
    29,256
    with all the browser options out there, why would anyone use beta?

  19. #19
    Thailand Expat
    dirtydog's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Last Online
    @
    Location
    Pattaya Jomtien
    Posts
    58,775
    ^^Problem solved

  20. #20
    Have you got any cheese Thetyim's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Last Online
    @
    Location
    Mousehole
    Posts
    20,902
    Quote Originally Posted by klongmaster
    works for me Tetters:
    I just checked it again and it still takes me to the last post

    I'm on XP with FF3
    I also agree with you that it is a fabulous feature so PLEASE can someone tell me how to fix it.

    BTW It works OK on other forums

  21. #21
    punk douche bag
    ChiangMai noon's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Last Online
    @
    Location
    o dan y bryn
    Posts
    29,256
    works for me with both firefox 2 and opera.

    i had that many problems with FF3, that i ditched it.

  22. #22
    Thailand Expat
    dirtydog's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Last Online
    @
    Location
    Pattaya Jomtien
    Posts
    58,775
    I am using ff3, takes me straight to the last post every time, no add ons though.

  23. #23
    RIP
    blackgang's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Last Online
    08-07-2010 @ 08:33 PM
    Location
    Phetchabun city
    Posts
    15,471
    Always takes me to the first unread post with IE7 XP.

    But I have always had a problem of sometimes it will open on top and then shift to the bottom of the page, not often but has always done so at different times, and I just scroll to the top and continue on, but I also thought it might be a bum internet connection as I am in Thailand and you know how good our services are here,

  24. #24
    Have you got any cheese Thetyim's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Last Online
    @
    Location
    Mousehole
    Posts
    20,902
    Quote Originally Posted by dirtydog
    I am using ff3, takes me straight to the last post every time, no add ons though.
    OK Thanks
    I will try again with my one and only add-on disabled

  25. #25
    Have you got any cheese Thetyim's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Last Online
    @
    Location
    Mousehole
    Posts
    20,902
    Right, it still takes me to the last post and I have all add-ons disabled

    What am I doing wrong ?

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •