Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    I don't know barbaro's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Last Online
    @
    Location
    on pacific ocean, south america
    Posts
    21,404

    Why can't I embed youtube videos anymore?

    Embedding youtube videos used to be possible.

    Just past the URL into the thread.

    Now, it does not work.

    I also tried [yt].....[/yt] but that also does not work.

    Why is this the case?


    Please help.

  2. #2
    Thailand Expat
    Join Date
    Jan 2006
    Last Online
    @
    Posts
    60,022
    No idea, but threads full of youtube videos instead of debate or commentary suggests the posts are unable to construct a meaningful debate so tis a good thing.

  3. #3
    I am in Jail Camel Toe's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Last Online
    18-02-2017 @ 10:41 AM
    Location
    Guadalajara
    Posts
    3,718
    aye
    ..

  4. #4
    Totemic Lust User
    Looper's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Last Online
    Today @ 08:55 PM
    Posts
    10,596
    Quote Originally Posted by kingwilly View Post
    No idea, but threads full of youtube videos instead of debate or commentary suggests the posts are unable to construct a meaningful debate so tis a good thing.
    Have to agree with Willy.

    OPs with just a video clip and not even a comment are the lamest efforts.

    Youtube is also getting a bit annoying with their ads. Don't know if it is just in Aus. They used to sometimes give a 30 second ad which you could skip after 5 seconds. Now it is always a 15 second non-skippable ad. I click the sound off until the ad finishes. Youtube needs some competition.

  5. #5
    Thailand Expat
    Join Date
    Jan 2006
    Last Online
    @
    Posts
    60,022
    Redtube aint bad.

  6. #6
    Days Work Done! Norton's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Last Online
    @
    Location
    Roiet
    Posts
    26,059

  7. #7
    Thailand Expat
    boloa's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Last Online
    @
    Location
    Surin
    Posts
    3,844
    Quote Originally Posted by barbaro View Post
    Embedding youtube videos used to be possible.

    Just past the URL into the thread.

    Now, it does not work.

    I also tried [yt].....[/yt] but that also does not work.

    Why is this the case?


    Please help.

  8. #8

  9. #9
    Days Work Done! Norton's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Last Online
    @
    Location
    Roiet
    Posts
    26,059
    Think TD has a SW prob in this forum and the "test" forum.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •